Något som är väldigt populärt just nu är accessoarer i rosguld. Och istället för en massa smycken, varför inte köpa ett armbandsur som både är snyggt och praktiskt? Den här väldigt snygga klockan är inspirerad av Michael Kors kollektion. Urtavlan mäter ca 4 cm i diameter, och den passar en handled som äter ca 14-18 cm i omkrets. Du kan köpa den här klockan hos cocoo.se och om den inte passar, skicka inte tillbaka den! Gå med den till en urmakare så fixar dem det snabbt.

Det här halsbandet, eller chokern, kommer definitivt få dig att sticka ut ifrån mängden! Det ser ut att vara direkt taget ur en gammal film, eller sagovärld som Alice i Underlandet. Det har även en känsla av vintage så du kan lura vem som helst att det inte är helt nytt. Halsbandet mäter ca 7 cm på höjden, 32 cm från ände till ände och har även en justerbar knäppningskedja på ytterligare 7 cm som gör att man kan anpassa halsbandets längd efter eget tycke. Det här halsbandet passar alltså allas halsar, och det är bara smaken som hindrar dig från att köpa detta! Du hittar det på cocoo.se.

Letar du efter ett smycke som passar perfekt inför Alla hjärtans dag? Eller du kanske är ute efter att ge ett smycke i present på samma dag? Ett hjärta funkar alltid, och särskilt på romantiska dagar så som Alla hjärtans dag. Det här armbandet är både gulligt, snyggt och modernt. Det finns både i guld och silver. Armbandet är täckt med vit strass. Självaste hjärtat mäter ca 3 x 3,5 cm. Armbandet är öppningsbart och passar en handled som mäter ca 15-19 cm i omkrets. Du hittar det på cocoo.se.

Något som aldrig går fel är örhängen! Så vida du inte råkar köpa det till någon som inte har piercade öron. Det finns så många olika modeller på örhängen att det finns miljontals originella idéer därute. Stora som små, dinglande, glittriga, silver och guld, allt du kan tänka dig! Dessa örhängen är ett par som passar för de flesta tillfällena, både för fest och för vardag. Den söta formen av snöflingor gör även att de passar perfekt till julen! De är i vita strasstenar, och metallen är i silver. De är ungefär 9 cm på längden, och är i stift. Du kan hitta dem på cocoo.se.

Ibland räcker det med att ha på sig en snygg ring för att en outfit genast ska bli snyggare, och för att du ska kunna sticka ut. Använd en ring som visar ditt humör, vem du är eller om du vill förmedla ett visst budskap. Det här ringen i form av ett öga kan tolkas på många sätt. Varför inte tolka det som boken ”1984”s Big Brother? Eller den mer modena versionen. Den har blåa stenar och metallen är i guld. Den mäter ca 3,2 cm på höjden och har en elastisk metallring som gör den helt justerbar i storleken. Du hittar den på cocoo.se.