De flesta svenskar känner till realitystjärnan Maria Montazami ifrån programmet Svenska Hollywoodfruar, men det många kanske inte känner till är att hon även är en smyckedesigner! Veckopengen ifrån Kamran har bytts ut mot egentjänade pengar och hennes företag växer och växer för var dag.

Maria Montazamis smycken har många återförsäljare och går att hitta både på Internet och i butiker. Här är ett urval av hennes kollektion:

Magnetic leather bracelet, Dark Brown.

Det här armbandet är både snyggt och passar både bra till fest och till vardag. Det är tillverkat av lammläder och magnetlåset i sterling silver 925. Det är lätt och smidigt att ha på sig då det endast väger 12 g. Längden varierar mellan 59 och 61 cm och som det syns på bilden så går det några varv runt handleden. Ett armband som passar alla!

Earrings MM-logo studs, brushed gold.

Letar du efter att par klassiska örhängen som både är tidslösa och sticker ut? Då är de här örhängena perfekta för dig! De passar till allt i sin lite rostiga guldfärg, men om du ändå inte riktigt är en guldmänniska så finns dessa även i antikt silver och sterling silver 925. Örhängena på bilden är tillverkade i antikbehandlat mässing.

Necklace with MM-logo studs, antique silver.

Förutom armband och örhängen så har även Maria Montazami satsar på halsband. Så varför endast köpa armband och örhängen när du kan ha ett komplett set med halsband också? Halsbandet är 120 cm långt så det är verkligen inget blygsamt halsband i längd! Det är tillverkat i antikbehandlat metall och är nickelfritt. Det finns även i antikbehandlat mässing för de som vill ha lite varmare färger.