Smycken från Nelly – Michael Kors Jewelry

Nelly har många smycken att välja mellan – halsband, örhängen, armband … Allt som du kan tänka dig! Där finns något för alla stilar – lyxigt, bohem, statementhalsband och mycket mer. Förutom detta så finns det en hel rad med olika designers och märken.

Här är våra favoriter från designern Michael Kors:

RG Fulton

En av de snyggaste ringarna av Michael Kors enligt oss. Pläterad och riktigt stilren i silver och med Michael Kors loggan mitt i. Ringen är 10 mm bred. Eftersom ringen är så neutral så passar den till i princip alla outfits och allas smaker.

Michael Kors Astor Buckle

Rosguld syns mycket bland modet nu, och verkligen bland smycken. Detta armband är av rostfritt stål med rosé- och silverplätering. Runt spännet är det rundade nitar och spännet är i form av ett bälte som gör armbandet extra edgy. Spännet kan fästas i två lägen och är 6,5 cm i diameter. Armbandet passar både till vardags och till fest och gör en outfit genast mer edgy!

Stud Earrings

Stora, dinglande örhängen i all ära, men ibland passar det mycket bättre med ett par enkla örhängen som inte syns lika mycket. Dessa guldpläterade stiftörhängena är både enkla och stilfulla. Inuti i dem är det en infattad sten i kontrastfärg, med Michael Kors loggan runtom.

Color Logo Necklace

Detta halsband passar utmärkt till ringen ovan då det är samma design. Hänge nedtill i den guldiga kedjan, med infattad sten och Michael Kors loggan runtom. Kedjan försluts med reglerbar karbinhake i nacken och kedjan är 20 cm lång.