Smycken från Nelly – Pilgrim

Nelly har många smycken att välja mellan – halsband, örhängen, armband … Allt som du kan tänka dig! Där finns något för alla stilar – lyxigt, bohem, statementhalsband och mycket mer. Förutom detta så finns det en hel rad med olika designers och märken.

Här är våra favoriter från märket Pilgrim:

10142

Om du letar efter ett statementhalsband så behöver du inte leta längre – detta halsband är verkligen snyggt och passar till många outfits. Din outfit kommer genast att bli med edgy och mer intressant! Det är en halsnära modell med aztekiskt utseende, och halsbandet försluts med justerbart t-lås. När halsbandet är stängt så mäter det 22 cm.

29142

Ett unikt armband som nästan ser ut som att du har pysslat ihop det själv. Armbandet ger en illusion av att du har flera armband på dig istället för bara ett. Armbandet försluts med justerbar karbinhake. Längden på armbandet är 22 cm.

32132

Varför inte smycka ut dina fötter också? Särskilt på sommaren när våra fötter syns mer så kan det vara snyggt att piffa upp dem lite extra! Det här fotsmycket finns i både silver och i guld. Det försluts vid ankeln med justerbar karbinhake och löper ner mot tån.

321427034

Ett snyggt ringset med tre ringar i olika former och motiv. En silverring med en sten, en guldfärgad i form av två blad och en gunmetal i form av en tiara. En riktigt snygg kombination! Ringarna är 17 mm och de finns bara i den storleken.