Smycken från Nelly – River Island

Nelly har många smycken att välja mellan – halsband, örhängen, armband … Allt som du kan tänka dig! Där finns något för alla stilar – lyxigt, bohem, statementhalsband och mycket mer. Förutom detta så finns det en hel rad med olika designers och märken.

Här är våra favoriter från märket River Island:

Spiked Leather Bracelet

Det här armbandet är gjort i läder och har snygga, guldiga nitar runt om. Armbandet kan förslutas i tryckknappar i två olika lägen och är 20 cm långt. Snyggt armband som genast gör en outfit mer edgy!

Antique Dangle Earrings

Dessa riktigt snygga örhängen i antikt stuk finns i både silver och guld. Detaljerna är assymetriska som gör dem originella. Med dessa kommer du definitivt att sticka ut, både till vardags eller till fest!

Fluro Yellow Necklace

Silverfärgat halsband med snygga stenar. Det är en grön silkestråd som går genom hela halsbandet som gör det extra snyggt. Med stenar som är formade som droppar, som matchar den gröna silkestråden blir det här halsbandet en accessoar som passar perfekt till våren och sommaren när det gröna i naturen börjar komma fram.

Fashion Ring

Gunmetall ring med stenar i olika färger. Stora och originella ringar har varit mode länge, och det kommer det nog fortsätta att vara ett bra tag över. Med endast denna ring så kommer din outfit genast att bli mer intressant och personlig!