Smycken från Nelly – SOPHIE by SOPHIE

Nelly har många smycken att välja mellan – halsband, örhängen, armband … Allt som du kan tänka dig! Där finns något för alla stilar – lyxigt, bohem, statementhalsband och mycket mer. Förutom detta så finns det en hel rad med olika designers och märken.

Här är våra favoriter från märket SOPHIE by SOPHIE:

Heart Necklace

Riktigt sött och gulligt hjärthalsband som finns i både äkta silver och guld. Det är väldigt enkelt och går lätt att matcha med andra smycken och outfits. Hjärtat är 20 mm och kedjan är 42 cm. Kedjan försluts med karbinhake i tre olika lägen.

Symbol Bracelet

Om du inte vill ha ett armband med endast stjärnor, hjärtan eller liknande så kan du välja detta istället där en symbol av varje finns med. Ett hjärta, ankare, stjärna, fredssymbol och hästsko, och även en liten cirkel. Fint och enkelt som är lätt att matcha med andra smycken och outfits. Armbandet försluts med karbinhake och det är 20 cm långt. Finns i både äkta silver och guldpläterat silver.

Cross Mini Ring

Snygg ring med ett kors som passar både för troende och de som bara tycker om accessoarer med kors. Finns i antingen silver- eller guldpläterad färg. Ringen finns i storlekarna 52-16 mm och 55-17 mm.

Knot Cuff

Stelt armband som finns antingen i guld- eller silverpläterad färg. Armbandet är riktigt snyggt och ser unikt ut med sin dekorativa knut mitt i. Det är ett öppet parti nedtill så att det ska gå att trä på på armen. Det är 62 mm och går att justera lite. Särskilt snyggt till fest men går absolut att ha till vardags också.